lauantai 21. huhtikuuta 2007

Alkusanat

Vajaa vuosi sitten (eli kesällä 2006) kuvittelin, että maailma (=Suomi) tarvitsee uuden web palvelun. Kuvitelma syntyi siitä, että minulla oli tarve, enkä löytänyt (omasta mielestäni sopivaa) olemassa olevaa palvelua joka tuon tarpeen täyttäisi. Siispä ryhdyin tuota palvelua luomaan.

Se mitä etsin, oli hyvä ja toimiva kauppapaikka, missä voin myydä mitä haluan. Nyt tuota palvelua on kehitetty (ja pyöritetty) lähes vuoden päivät - ja kaikessa tässä tohinassa on jotain opittukin. Tämä blogi on kertomus siitä miten tuo luomani palvelu on kehittynyt, mitä olen sitä tehdessäni oppinut, jne.

Toivon, että tästä on niille, jotka ovat vakaasti päättäneet pistää palvelun pystyyn - palvelun josta tulee tajuttoman suosittu - ja jolla rikastuu hetkessä.

Tämä on www.mutteri.com:in tarina.

Monilla varmaan heräsi kysymys: Mikä ihmeen mutteri.com? Tämä olkoon vastuuvapautus / disclaimer blogin otsikkoon: Koska palveluni ei ole erityisen tunnettu tai suosittu (ja minä en ole julmetun rikas), ei minua voi pitää alueen merkittävänä asiantuntijana tai guruna. Eli jos päätät lukea lisää - poimi täältä sellaiset asiat, jotka sopivat sinulle ja joihin sinä uskot.

Ei kommentteja: